Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3100
Title: Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатів
Authors: Черевична, Наталія Іванівна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Keywords: бісквітні напівфабрикати
харчові добавки
функціональні властивості
якість
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевична Н.І. Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатів / Н.І. Черевична, Ю.М. Хацкевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 320-327.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто питання покращення якості бісквітних напівфабрикатів. Один із шляхів вирішення цієї проблеми – використання харчових добавок, які розрізняються за своїм хімічним походженням та мають певні функціональні властивості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3100
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf261,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.