Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.date.accessioned2018-10-29T18:49:34Z-
dc.date.available2018-10-29T18:49:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревична Н.І. Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатів / Н.І. Черевична, Ю.М. Хацкевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 320-327.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3100-
dc.description.abstractРозглянуто питання покращення якості бісквітних напівфабрикатів. Один із шляхів вирішення цієї проблеми – використання харчових добавок, які розрізняються за своїм хімічним походженням та мають певні функціональні властивості.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)-
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиru_RU
dc.subjectхарчові добавкиru_RU
dc.subjectфункціональні властивостіru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.titleШляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf261,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.