Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3104
Title: Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання
Authors: Бачинська, Я.О.
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Keywords: галетне печиво
математичне моделювання
споживчі властивості товарів
біологічна цінність
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бачинська Я.О. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання / Я.О. Бачинська, Т.А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 328-335.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Досліджено використання математичного моделювання для розробки науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового шроту.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3104
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54.pdf262,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.