Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3183
Title: Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Keywords: Східна Україна
редька
хімічний аналіз
хімічний склад
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А.А. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні / А.А. Дубініна, Г.А. Селютіна, О.В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 2(16). – С. 167-172.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(16)
Abstract: Вивчено хімічний склад редьки різних ботанічних сортів, поширених у Східній Україні. Порівняно вміст сухих речовин, органічних кислот, цукрів, клітковини, вітамінів, мікро- та макроелементів. За одержаними результатами визначено найкращі сорти редьки.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3183
Appears in Collections:Вип. 16. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf250,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.