Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3189
Title: Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м'язової тканини за різних способів соління
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Keywords: засіл
рибна сировина
сьомга
температура
м'язова тканина
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А.А. Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м'язової тканини за різних способів соління / А.А. Дубініна, Ю.М. Хацкевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 2(16). – С. 261-265.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(16)
Abstract: Досліджено залежність швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої від температури м’язової тканини, за різних способів засолу: сухому, мокрому, ін’єкційному.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3189
Appears in Collections:Вип. 16. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf255,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.