Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3683
Title: Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Сподар, Катерина Вікторівна
Keywords: виробництво кисломолочних продуктів
молочні десерти
стабілізатори
реологічні властивості
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко М.С. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів / М.С. Одарченко, К.В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.242-249.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Проаналізовано вплив сучасних моностабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів: вплив їх виду та дози внесення на органолептичні, реологічні властивості. Науково обґрунтовано та доведено раціональність та ефективність використання стабілізаторів структури для виробництва кисломолочних продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3683
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf206,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.