Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3733
Title: Об'єктивна оцінка можливості підвищення бар'єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок
Authors: Шубіна, Лідія Юріївна
Доманова, Олена Володимирівна
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Keywords: оцінка
ковбасні оболонки
натуральні оболонки
властивості
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шубіна Л.Ю.Об'єктивна оцінка можливості підвищення бар'єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / Л.Ю. Шубіна, О.В. Доманова, Т.А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.263-268.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Розглянуто основні тенденції у використанні різних видів ковбасних оболонок. Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок з метою підвищення їх бар’єрних властивостей.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3733
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf162,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.