Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3733
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШубіна, Лідія Юріївна-
dc.contributor.authorДоманова, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorНепочатих, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2019-02-19T09:10:37Z-
dc.date.available2019-02-19T09:10:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШубіна Л.Ю.Об'єктивна оцінка можливості підвищення бар'єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок / Л.Ю. Шубіна, О.В. Доманова, Т.А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.263-268.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3733-
dc.description.abstractРозглянуто основні тенденції у використанні різних видів ковбасних оболонок. Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок з метою підвищення їх бар’єрних властивостей.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)-
dc.subjectоцінкаru_RU
dc.subjectковбасні оболонкиru_RU
dc.subjectнатуральні оболонкиru_RU
dc.subjectвластивостіru_RU
dc.titleОб'єктивна оцінка можливості підвищення бар'єрних властивостей натуральних ковбасних оболонокru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf162,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.