Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3735
Title: Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання
Authors: Хацкевич, Юрій Миколайович
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Іванченко, О.С.
Keywords: майонез
спосіб зберігання
якість продукції
жирові суміши
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хацкевич Ю.М. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання / Ю.М. Хацкевич, Т.А. Непочатих, О.С. Іванченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.282-287.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Досліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів, виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що містять соняшникову і ріпакову олію.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3735
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47.pdf165,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.