Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737
Title: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів. Комплексні контрольні завдання
Authors: Віннікова, Владислава Олександрівна
Рачкован, Ольга Дмитрівна
Keywords: безпечність
якість харчових продуктів
якість товарів
нормативно-правові документи
міжнародні стандарти
харчовий кодекс
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів: комплексні контрольні завдання / уклад.: В.О. Віннікова, О.Д. Рачкован; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 44 с.
Abstract: Головною метою курсу є вивчення студентами організації та здійснення діяльності в рамках Комісії Кодекс Аліментаріус, гармонізація нормативно-правової бази України з міжнародними, з метою приведення її у відповідність до міжнародних стандартів, основних законодавчих і нормативних матеріалів, що їх регламентують. Завданням курсу є здобуття студентами спеціальних теоретичних знань та оволодіння практичними навичками щодо розробки стандартів, які відповідають міжнародним вимогам Комісії Кодекс Аліментаріус, з урахуванням чинної законодавчої та нормативної бази, у тому числі з метою охорони здоров’я споживачів та для забезпечення добросовісної торгівлі харчовими продуктами. Студенти повинні вміти розробляти стандарти, згідно вимогам Кодексу Аліментаріусу, та приводити до міжнародних, існуючі стандарти на харчові продукти, відповідно до чинної нормативної документації.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018.2_поз.92.pdf571,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools