Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3752
Title: Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці
Authors: Бачинська, Я.О.
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Keywords: чорниця
біологічна цінність
хлібобулочні вироби
якість хліба
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бачинська Я.О. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці / Я.О. Бачинська, Т.А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.274-281.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Розроблено науково обґрунтовану технологію хліба житньо-пшеничного підвищеної біологічної цінності з використанням ягід чорниці, досліджено якість житньо-пшеничного хліба вітчизняного виробництва, а також порівняно його основні характеристики з новим, покращеним хлібом.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3752
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf181,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.