Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3757
Title: Леткі компоненти коньячних виробів
Authors: Селютіна, Галина Анатоліївна
Овчиннікова, Ірина Федорівна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Keywords: виробництва
коньяки 
якість товарів
товарні ринки
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Селютіна Г.А. Леткі компоненти коньячних виробів / Г.А. Селютіна, І.Ф. Овчиннікова, Т.В. Щербакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.384-390.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Досліджено якісний та кількісний склад головних та хвостових домішок у коньяках різного терміну витримки вітчизняного та імпортного виробництва, що реалізуються на споживчому ринку м. Харкова.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3757
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
63.pdf210,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.