Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Title: Моделювання пріоритетності послуг готельно-ресторанного бізнесу. Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни
Authors: Давидова, Оксана Юріївна
Keywords: послуги
презентація
готельно-ресторанний бізнес
методичні аспекти
моделювання
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Моделювання пріоритетності послуг готельно-ресторанного бізнесу: методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. О.Ю. Давидова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 30 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни є формування у студентів навичок щодо аспектів моделювання пріоритетності послуг готельно-ресторанного бізнесу, створення різноманітних презентацій, правил поведінки під час проведення презентацій, необхідного програмно-технічного забезпечення під час проведення презентацій.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри готельного, ресторанного бізнесу та туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018.2_поз.178.pdf648,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.