Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4214
Title: Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м'ясного фаршу зв'язувати воду
Authors: Колесник, Аліна Олексіївна
Колесник, Тетяна Леонідівна
М'ячиков, Олександр Васильович
Keywords: м'ясні фарші
напівфабрикат кістковий харчовий (ХКН)
харчові домішки
біологічна цінність
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колесник А.О. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м'ясного фаршу зв'язувати воду / А.О. Колесник, Т.Л. Колесник, О.В. М'ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. : зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.348-354.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)
Abstract: Досліджено водозв’язуючу здатність м’ясних фаршів, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4214
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59.pdf187,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.