Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Title: Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби
Authors: Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Сподар, Катерина Вікторівна
Keywords: заморожування
риба
товарознавчі властивості
концентрат тваринного білка
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М.І. Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби / М.І. Погожих, Д.М. Одарченко, К.В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.360-367.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)
Abstract: Досліджено формування якості риби шляхом її попередньої обробки перед заморожуванням. Розроблено і науково обґрунтовано нові способи покращення товарознавчих властивостей риби з використанням солі та спиртового розчину.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61.pdf235,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.