Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4228
Title: Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Keywords: рослинна сировина
показник якості
органолептичні показники
кольорові характеристики
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А.А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу / А.А. Дубініна, Т.В. Щербакова, Г.А. Селютіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.429-435.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)
Abstract: Наведорганолептичні показники,ено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою кольоропараметричних характеристик.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4228
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
72.pdf208,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.