Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4274
Title: Інноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Опорний конспект лекцій
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Тихонченко, Руслан Сергійович
Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Keywords: державне регулювання
інноваційна діяльність
готельно-ресторанний бізнес
інноваційне управління
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу: опорний конспект лекцій / уклад.: Д.М. Одарченко, Р.С. Тихонченко, Є.Б. Соколова, А.Г. Абабова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2019. – 109 c.
Abstract: Метою вивчення дисципліни є оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному та готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4274
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019.1_поз.58.pdf1,9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.