Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4350
Title: Управління якістю товарів. Опорний конспект лекцій
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Keywords: управління якістю
система управління
підприємства харчової промисловості
міжнародні стандарти
методологія
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Управління якістю товарів: опорний конспект лекцій / уклад.: М.С. Одарченко, Т.В. Карбівнича.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2019. – 122 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Управління якістю товарів» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань з теорії і методології управління якістю товарів, принципів побудови та функціонування систем управління якістю товарів, освоєння нормативно-правових, організаційних та економічних питань управління якістю продукції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4350
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019.1_поз.57.pdf1,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.