Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4734
Title: Управління якістю товарів. Методичні вказівки та завдання для практичних занять
Authors: Карбівнича, Тетяна Василівна
Тихонченко, Руслан Сергійович
Татар, Лариса Василівна
Keywords: методологія
економічні проблеми
управління якістю
якість продукції
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Управління якістю товарів: методичні вказівки та завдання для практичних занять / уклад.: Т.В. Карбівнича, Р.С. Тихонченко, Л.В. Татар; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2019. – 51 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Управління якістю товарів» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань з теорії і методології управління якістю товарів, принципів побудови та функціонування систем управління якістю товарів, освоєння нормативно-правових, організаційних та економічних питань управління якістю продукції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4734
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019.2_поз.49.pdf1,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.