Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorТихонченко, Руслан Сергійович-
dc.contributor.authorТатар, Лариса Василівна-
dc.date.accessioned2019-11-28T13:29:33Z-
dc.date.available2019-11-28T13:29:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationУправління якістю товарів: методичні вказівки та завдання для практичних занять / уклад.: Т.В. Карбівнича, Р.С. Тихонченко, Л.В. Татар; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2019. – 51 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4734-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни «Управління якістю товарів» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань з теорії і методології управління якістю товарів, принципів побудови та функціонування систем управління якістю товарів, освоєння нормативно-правових, організаційних та економічних питань управління якістю продукції.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectметодологіяru_RU
dc.subjectекономічні проблемиru_RU
dc.subjectуправління якістюru_RU
dc.subjectякість продукціїru_RU
dc.titleУправління якістю товарів. Методичні вказівки та завдання для практичних занятьru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019.2_поз.49.pdf1,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.