Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/478
Title: Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, Маргарита Василівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Володимир Іванович
Бірка, Андріана
Петрівна, Наталія Іванівна
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Keywords: Патент № 97254
Issue Date: 10-Mar-2015
Citation: Патент України на корисну модель № 97254, МПК A23L 1/05 (2006.01). Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину / Перцевой Ф.В., Обозна М.В., Маренкова Т.І., Гурський П.В., Ладика В.І., Бірка А., Петрівна Н.С., Перцевой М.Ф., Гарнцарек Б.Ч., Гарнцарек З.Е. - № u 2014 08597. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5.
Abstract: Спосіб отримання мармеладу желейного формового на основі суміші желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію, що включає приготування розчину з цукру, структуроутворювача, внесення альгінату натрію, 2,8 % розчину хлористого кальцію, уварювання, додавання патоки, уварювання, охолодження, додавання кислоти лимонної, барвника, есенції, перемішування, розливання у форми, структуроутворення, охолодження. Крім цього, як структуроутворювач використовується суміш желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/478
Appears in Collections:Перелік патентів за 2015 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97254.pdf152,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.