Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.date.accessioned2020-01-26T17:17:50Z-
dc.date.available2020-01-26T17:17:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationУдосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) / В.А. Большакова, О.Б. Дроменко, В.М. Онищенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 47-59.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055-
dc.description.abstractСучасний ринок напівфабрикатів із м’яса птиці та готових до вживання виробів динамічно розвивається, але дотепер існують проблеми, пов’язані з асортиментом і якістю продукції, що пропонується. Установлено, що для виробництва готової кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства часто використовується таке перспективне обладнання, як пароконвектомати. Визначено доцільність розширення асортименту напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) за рахунок удосконалення способів та режимів теплової обробки м’ясних страв на основі запропонованого фаршу. Обґрунтовано модель керування технологічними параметрами виробничого процесу, яка дає можливість отримувати кінцеві продукти стабільно високої якості й функціонального призначення. Розроблено рекомендації з удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням для теплової обробки пароконвектомата.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)-
dc.subjectпосічені напівфабрикатиru_RU
dc.subjectм’ясо птиціru_RU
dc.subjectнагетсиru_RU
dc.subjectтехнологічний процес виробництваru_RU
dc.subjectпароконвектоматru_RU
dc.subjectтехнологічні параметриru_RU
dc.titleУдосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf423,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.