Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілецька, Яна Олександрівна-
dc.contributor.authorПлотнікова, Раїса Валеріївна-
dc.date.accessioned2020-01-27T08:25:26Z-
dc.date.available2020-01-27T08:25:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБілецька Я.О. Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах сої / Я.О. Білецька, Р.В. Плотнікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 111-121.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5060-
dc.description.abstractНа основі аналітичних досліджень визначено актуальність питання збагачення хлібобулочних виробів йодом шляхом використання соєвого борошна, одержаного внаслідок спеціальної підготовки зерен сої. Досліджено хімічний склад різних сортів сої та визначено перспективність використання ранньостиглих сортів сої в рамках вищевказаної технології. Визначено вплив технологічних чинників на вміст акумульованого йоду в зернах сої, що є підґрунтям для подальших досліджень.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)-
dc.subjectхлібобулочні виробиru_RU
dc.subjectзерна соїru_RU
dc.subjectдефіцит йодуru_RU
dc.subjectакумульований йодru_RU
dc.titleДослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах соїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf411,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.