Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5107
Title: Математичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном
Authors: Черевична, Наталія Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Полевич, Віталій Вадимович
Keywords: математичне моделювання
рецептура
ксампан
бісквітний напівфабрикат
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевична Н.І. Математичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном / Н.І. Черевична, О.В. Самохвалова, В.В. Полевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1 (9). – С. 145-152.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Розглянуто питання розробки рецептур бісквітних напівфабрикатів з ксампаном за допомогою методів математичного моделювання з попереднім експериментальним визначенням раціональних діапазонів основних інгредієнтів. Застосований метод дозволив одержати оптимальні концентрації ксампану, яєць та цукру в рецептурах запропонованого асортименту бісквітних напівфабрикатів з додаванням цього біополімеру
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5107
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf521,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.