Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5116
Title: Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. Монографія
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Терешкін, Олег Георгійович
Давидова, Оксана Юріївна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Балацька, Наталія Юріївна
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Федак, Вікторія Ігорівна
Keywords: обслуговування
ресторанне господарство
ресторанний бізнес
споживачі
стандарти
техніка безпеки
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі: монографія / Л.П. Малюк, О.Г. Терешкін, О.Ю. Давидова та ін.; за ред. О.Ю. Давидової. – Харків: ХДУХТ, 2019. – 157 с.
Abstract: В монографії розглянуті організаційно-методичні основи сучасного повсякденного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Висвітлені основні підходи до безпеки надання послуг у закладах ресторанного господарства, наведені стандарти техніки безпеки роботи персоналу. Розглянуті питання безпеки виробництва кулінарної продукції та обслуговування споживачів. Особлива увага приділена питанням розробки стандартів повсякденного обслуговування споживачів та обслуговування банкетів у ресторанному бізнесі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5116
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри готельного, ресторанного бізнесу та туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МОНОГРАФІЯ_БЮДЖЕТКА.pdf1,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.