Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5296
Title: Визначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Пак, Андрій Олегович
Чеканов, Микола Анатолійович
Keywords: розсіяння енергії
ультразвукова обробка
м’ясна сировина
ультразвукова хвиля
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г.М. Визначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини / Г.М. Постнов, А.О. Пак, М.А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1(9). – С. 518-523.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Розглянуто особливості розсіяння енергії ультразвукових коливань під час ультразвукової обробки м’ясної сировини з метою вивчення інтенсивності його проникнення в м’язові тканини на основі експериментальних даних.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5296
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
79.pdf331,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.