Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.date.accessioned2016-10-27T07:43:13Z-
dc.date.available2016-10-27T07:43:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів / О.І.Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.7-16.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/537-
dc.description.abstractДосліджено сукупність нетрадиційних борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтами, та усереднений внесок цих виробів у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів тривалістю 21 доба.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)-
dc.subjectциклові раціониru_RU
dc.subjectнетрадиційні борошняні виробиru_RU
dc.subjectдобові потреби в нутрієнтахru_RU
dc.subjectдефіцитні нутрієнтиru_RU
dc.subjectдефіцитна основаru_RU
dc.subjectcyclic dietsru_RU
dc.subjectunconventional floury productsru_RU
dc.subjectdaily needs in nutrientsru_RU
dc.subjectdeficient nutrientsru_RU
dc.subjectdeficient backgroundru_RU
dc.titleНетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-2-1.pdf340,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.