Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
Title: Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: нетрадиційні борошняні вироби
кількісні показники збалансованості нутрієнтів
unconventional floury products
quantitative indicators of nutrients balance
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів / О.І.Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014.- Вип. 2(20). - C.7-17
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Уперше здійснено кількісний аналіз збалансованості груп зв’язаних між собою нутрієнтів у дев’яти спроектованих борошняних виробах, збагачених дефіцитними нутрієнтами.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf350,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.