Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/555
Title: Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби
Authors: Яковлєв, Олег Володимирович
Постнов, Геннадій Михайлович
Потапов, Володимир Олексійович
Keywords: риба
соління
ультразвук
масообмін
масопередача
масовіддача
fish
raw material
ultrasound
mass transfer
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби / О.В. Яковлєв, Г.М. Постнов, В.О. Потапов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 147-154.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Розглянуто теоретичний вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби. За результатами досліджень підтверджено інтенсифікувальний вплив накладання ультразвукових хвиль на перебіг процесу соління. Доведено, що коефіцієнт масовіддачі під час соління риби в полі ультразвукових хвиль залежатиме від швидкості звуку в тузлуці та амплітуди коливальної швидкості ультразвукової хвилі. Подальші дослідження в цьому напрямі дозволять отримати математичні залежності перебігу процесу зовнішнього масообміну та внутрішнього масопереносу під час соління риби в полі ультразвукових хвиль
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/555
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec2-t-2015-1-6.pdf269,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.