Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Дмитро Вікторович-
dc.contributor.authorМироненко, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorЦвіркун, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorГейєр, Геннадій Валерійович-
dc.date.accessioned2020-07-18T13:57:41Z-
dc.date.available2020-07-18T13:57:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення / Д.В. Горєлков, В.С. Мироненко, Л.О. Цвіркун та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 145-156.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5620-
dc.description.abstractПроаналізовано можливі технічні рішення для реалізації процесу очищення стравоходу від слизової та серозної оболонок. Наведено результати експериментальних досліджень процесу різання стравоходу свинячого та яловичого трубчастими й плоскими ножами. Оцінено значущість впливу чинників на процес різання, отримано дані щодо зусилля різання стровоходу у стиснених умовах циліндричним ножем залежно від вихідної температури сировини, кута загострення різальної кромки леза ножа.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)-
dc.subjectпроцес різанняru_RU
dc.subjectстравохід яловичийru_RU
dc.subjectсерозна оболонкаru_RU
dc.subjectкут загостренняru_RU
dc.subjectциліндричний ніжru_RU
dc.subjectзусилля різанняru_RU
dc.titleДослідження різання стравоходу як складової процесу його очищенняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf429,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.