Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/582
Title: Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів
Authors: Нечепуренко, Кристина Борисівна
Листопадна, Марія Володимирівна
Пивоваров, Павло Петрович
Keywords: емульсія
структуроутворення
харчова технологія
м’ясне виробництво
іонотропні полісахариди
термостабільність
альгінати
emulsion
structuring
food technology
meat production
alginates
thermal stability
ionotropic polysaccharides
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нечепуренко, К.Б. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів / К.Б. Нечепуренко, М.В. Листопадна, П.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 16-24.
Abstract: Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію у складі м’ясних січених виробів для харчової промисловості та сфери ресторанного господарства
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/582
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf207,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.