ДИРЕКТОР ІНСТИТУТУ

СЕРІК Максим Леонідович, кандидат технічних наук, доцент.

Collection home page

Logo

Працює в ХДУХТ з грудня 2007 року, де пройшов шлях від молодшого наукового співробітника лабораторії «Медико-біологічних проблем технології харчових продуктів» до доцента кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування.

Кандидат технічних наук (2008 р.), доцент (2013 р.), директор Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу (2014 р.).

Загальний стаж роботи 11 років, з них науково-педагогічний – 7 років.

Автор та співавтор понад 100 наукових праць, з яких: 1 підручник з грифом МОН, 8 навчальних посібників, 25 інших навчально-методичних робіт, 4 монографії, 43 статті (в т.ч. 5 в зарубіжному виданні), 58 тез доповідей на Міжнародних та Всеукраїнських конференціях, 10 патентів на корисні моделі та 5 нормативних документів.

Викладає дисципліни: «Мікробіологія галузі», «Біохімія», «Мікробіологія», «Технічна мікробіологія», «Основи фізіології та гігієни харчування».

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed

Наукові праці в репозитарії ХДУХТ (DSpace)

Серік, Максим Леонідович

Бібліометричні профілі науковців

Publons

Scopus

Бібліотечні ресурси. Електронний каталог ХДУХТ

elcat.hduht