Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5934
Title: Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбуза
Authors: Дейниченко, Людмила Григорівна
Захаров, Володимир Володимирович
Роман, Тетяна Олександрівна
Зорін, Микита Ігорович
Keywords: білкова недостатність
пісочне печиво
борошно з насіння гарбуза
біологічна цінність
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбуза / Л.Г. Дейниченко, В.В. Захаров, Т.О. Роман та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 23-32.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Розроблено технологію пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбуза, визначено харчову і біологічну цінність отриманого продукту. Розглянуто проблему білкового дефіциту в харчуванні людини та проаналізовано останні дослідження щодо використання альтернативної сировини, що є джерелом цього нутрієнта. Для збільшення відсотка споживання білків населенням запропоновано розробити технології харчових продуктів із застосуванням рослинних інгредієнтів місцевого походження, багатих на білок.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5934
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf309,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.