Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5937
Title: Особливості технології нового батончика шоколадного
Authors: Боковець, Сергій Петрович
Перцевой, Федір Всеволодович
Мельник, Оксана Юріївна
Гурський, Петро Васильович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Keywords: батончик шоколадний
мед
порошок кунжутний
удосконалення технології
харчова та біологічна цінність
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Особливості технології нового батончика шоколадного / С.П. Боковець, Ф.В. Перцевой, О.Ю. Мельник та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 32-41.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Удосконалено технологію батончика шоколадного з використанням меду та порошку кунжутного. Проаналізовано наукові праці вітчизняних та зарубежних учених, які займалися вдосконаленням технологій різноманітних батончиків. Запропоновано модель «структура системи» та технологію отримання нового продукту. Визначено раціональне співвідношення складників у рецептурі батончика. Розраховано харчову та біологічну цінність готового продукту – батончика шоколадного.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5937
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf248,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.