Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5939
Title: Елементи молекулярної кухні у виробництві функціональних десертів і показники їх якості
Authors: Біленька, Ірина Ремівна
Лазаренко, Наталя Анатоліївна
Keywords: молекулярна кухня
десерт
топінамбур
спельта
вівсяні висівки
кокосове молоко
показник якості
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Біленька І.Р. Елементи молекулярної кухні у виробництві функціональних десертів і показники їх якості / І.Р. Біленька, Н.А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 56-66.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Подано застосування таких технік молекулярної кухні, як желе із журавлини, горіхова пінка та йогуртові сфери, під час виготовлення десертних страв для людей, хворих на цукровий діабет. Основні рецептурні інгредієнти підібрано з урахуванням їх позитивного впливу на обмін речовин в організмі людини. Як цукрозамінник використано сік та сироп із топінамбура. Проведено дегустаційну оцінку якості розроблених компонентів десертної страви; установлено, що органолептичні характеристики перебувають на високому рівні. Визначено мікробіологічні показники якості розроблених складових десертної страви.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5939
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf261,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.