Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5945
Title: Проблеми впровадження безвідходної технології переробки ставкової риби та способи їх вирішення
Authors: Червоний, Віталій Миколайович
Кононикін, Віталій Дмитрович
Перекрест, Володимир Вікторович
Бондаренко, Олена Олександрівна
Keywords: риба ставкова
безвідходна переробка
очищення
луска
нутрощі
ультразвук
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Проблеми впровадження безвідходної технології переробки ставкової риби та способи їх вирішення / В.М. Червоний, В.Д. Кононикін, В.В. Перекрест та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 118-126.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Розроблено схему переробки ставкової риби з урахуванням принципів безвідходного виробництва, що дозволяє використання всіх анатомічних частин риби для виробництва харчових та технічних продуктів. Невирішеним питанням залишається організація одночасного процесу видалення нутрощів в тушках ставкової риби та очищення від луски, що дозволить збільшити ефективність переробки сировини, покращити показники продуктивності підприємств галузі. Для вирішення проблеми впровадження комплексної безвідходної переробки ставкової риби необхідно розробити нові комбіновані способи очищення ставкової риби від луски та нутрощів, у тому числі з використанням ультразвукових хвиль.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5945
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf288,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.