Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5947
Title: Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямування
Authors: Фощан, Андрій Леонтійович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Keywords: кисломолочні продукти
залізо
молочнокислі бактерії
біфідобактерії
анемія
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямування / А.Л. Фощан, В.В. Євлаш, Л.В. Газзаві-Рогозіна та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 139-150.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Обґрунтовано застосування дієтичної добавки «Нутріо-Гем», що містить гемове залізо, у технології желе кисломолочного. Визначено склад полікомпонентної закваски, що забезпечує пробіотичні властивості й задані органолептичні показники продукту (приємний кисломолочний смак, однорідну консистенцію), масову частку та спосіб уведення дієтичної добавки в желе кисломолочне.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5947
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File SizeFormat 
13.pdf487,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.