Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5952
Title: Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину
Authors: Перцевой, Микола Федорович
Самілик, Марина Михайлівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Keywords: желатин
гелеутворення
полісахариди
структурована харчова продукція
функціонально-технологічні властивості
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину / М.Ф. Перцевой, М.М. Самілик, Т.І. Маренкова та ін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 198-212.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Подано інформацію щодо перспектив використання желатину у складі структурованої харчової продукції, узагальнено характеристику властивостей желатину та процесу його гелеутворення, наведено результати порівняльного дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів і гелів желатину ТМ «Gelita» та полісахаридів, методом диференціально-сканувальної калориметрії визначено стан вологи в модельних гелях желатину, його молекулярно-масовий поділ.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5952
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf542,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.