Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorМаренкова, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.date.accessioned2021-01-12T16:56:45Z-
dc.date.available2021-01-12T16:56:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину / М.Ф. Перцевой, М.М. Самілик, Т.І. Маренкова та ін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 198-212.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5952-
dc.description.abstractПодано інформацію щодо перспектив використання желатину у складі структурованої харчової продукції, узагальнено характеристику властивостей желатину та процесу його гелеутворення, наведено результати порівняльного дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів і гелів желатину ТМ «Gelita» та полісахаридів, методом диференціально-сканувальної калориметрії визначено стан вологи в модельних гелях желатину, його молекулярно-масовий поділ.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)-
dc.subjectжелатинru_RU
dc.subjectгелеутворенняru_RU
dc.subjectполісахаридиru_RU
dc.subjectструктурована харчова продукціяru_RU
dc.subjectфункціонально-технологічні властивостіru_RU
dc.titleДослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf542,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.