Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
Title: Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
Authors: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Городиська, Олена Володимирівна
Keywords: печиво здобне
глазур кондитерська
виноград
кісточки
шкірочки
порошок
показники якості
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гревцева Н.В. Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції / Н.В. Гревцева, Т.М. Брикова, О.В. Городиська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 212-220.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Проаналізовано вплив порошків із виноградних кісточок та виноградних шкірочок на властивості тіста для здобного печива, порошку з кісточок – на в’язкість глазурі кондитерської. Надано рекомендації щодо корегування в’язкості глазурі шляхом використання додаткової кількості лецитину. Визначено харчову цінність кондитерських виробів із додаванням виноградних порошків.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf237,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.