Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954
Title: Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
Пак, Андрій Олегович
Пак, Аліна Володимирівна
Keywords: склеєні кишкові оболонки
теплова коагуляція
шов
зшивання
міцність
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок / В.М. Михайлов, В.М. Онищенко, А.О. Пак та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 221-232.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)
Abstract: Запропоновано заходи з формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових оболонок із метою підвищення та стабільності їх міцнісних характеристик. Визначено діапазони раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок. Розроблено експериментальні установки для теплової коагуляції, дослідження міцності шва та зшивання кишкових оболонок шляхом теплової коагуляції вихідної сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf382,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.