Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorОнищенко, В’ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorПак, Аліна Володимирівна-
dc.date.accessioned2021-01-12T17:17:51Z-
dc.date.available2021-01-12T17:17:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВизначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок / В.М. Михайлов, В.М. Онищенко, А.О. Пак та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 2 (32). – С. 221-232.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5954-
dc.description.abstractЗапропоновано заходи з формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових оболонок із метою підвищення та стабільності їх міцнісних характеристик. Визначено діапазони раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок. Розроблено експериментальні установки для теплової коагуляції, дослідження міцності шва та зшивання кишкових оболонок шляхом теплової коагуляції вихідної сировини.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(32)-
dc.subjectсклеєні кишкові оболонкиru_RU
dc.subjectтеплова коагуляціяru_RU
dc.subjectшовru_RU
dc.subjectзшиванняru_RU
dc.subjectміцністьru_RU
dc.titleВизначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонокru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 32. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf382,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.