Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/603
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГладушняк, Олександр Карпович-
dc.contributor.authorБіленька, Ірина Ремівна-
dc.contributor.authorЛазаренко, Наталя Анатоліївна-
dc.date.accessioned2016-10-28T10:09:26Z-
dc.date.available2016-10-28T10:09:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГладушняк О.К. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура / О.К. Гладушняк, І.Р. Біленька, Н.А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.114-121.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/603-
dc.description.abstractРозглянуто процес дроблення вичавок ферментованого топінамбура з подальшим отриманням пастоподібних продуктів. Проведено седиментаційний аналіз напівфабрикатів. Досліджено плинність овочевих паст.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)-
dc.subjectтопінамбурru_RU
dc.subjectферментаціяru_RU
dc.subjectвичавкиru_RU
dc.subjectJerusalem artichokeru_RU
dc.subjectfermentationru_RU
dc.subjectmarcru_RU
dc.subjectsplittingru_RU
dc.subjectдробленняru_RU
dc.titleДослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбураru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf371,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.