13. ЖЕРЕБКІН Максим Васильович, кандидат технічних наук Collection home page

Logo

Наукові інтереси полягають в проблематиці, що пов’язана з розробкою прогресивних процесів та обладнання для сушіння харчової сировини і напівфабрикатів.

В 2000 році закінчив інженерно-механічний факультет Харківської державної академії технології та організації харчування за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв". З 2011 по 2013 р. працював молодшим науковим співробітником в НДС ХДУХТ. В 2013 році захистив кандидатьку дисертацію за темою «Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом». З 2013 року працює на кафедрі холодильної та торговельної техніки на посаді асистента кафедри холодильної та торговельної техніки.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed