Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/621
Title: Use of dihydroquercetine in alcohol-free beverages
Other Titles: Використання дигідрокверцетину в безалкогольних напоях
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, Азіз Мурадович
Mykhailov, Valeriy
Mayak, Olga
Sardarov, Aziz
Keywords: енергетичні безалкогольні напої
дигідрокверцетин
антиоксидант
кофеїн
таурин
гуарана
energetic alcohol-free beverages
dihydroquercetine
antioxidant
caffeine
taurine
guarana
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов, В.М. Використання дигідрокверцетину в безалкогольних напоях / В.М. Михайлов, О.А. Маяк, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.147-155.- Англ.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Розглянуто сучасний ринок енергетичних напоїв. Описано основні компоненти, що входять до їх складу. Визначено можливі користь та шкоду для організму людини від уживання цієї продукції. Запропоновано в рецептурах напоїв використовувати як полівітамінний засіб дигідрокверцетин. Це дрібнокристалічний аморфний порошок від світло-жовтого до жовтого кольору, без запаху, із гіркуватим смаком, що виявляє якості антиоксиданту. Описано результати експериментів із розчинності дигідрокверцетину, надано рекомендації щодо введення цього компонента в безалкогольні напої.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/621
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-2-1.pdf298,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.