Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorХолобцева, Ірина Петрівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2021-03-05T15:46:20Z-
dc.date.available2021-03-05T15:46:20Z-
dc.date.issued2021-02-24-
dc.identifier.citationПатент України на корисну модель № 146526, МПК A23G 3/34 (2006.01) A21D 13/80 (2017.01). Спосіб виготовлення здобного печива / Серік М.Л., Холобцева І.П., Самохвалова О.В.; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2020 06551; заявл. 12.10.2020; опубл. 24.02.2021, Бюл.№ 8.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/6213-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення здобного печива включає збивання меланжу із вершковим маслом або маргарином, або рослинно-жировою сумішшю, цукром або цукровою пудрою, або інвертним сиропом, розпушувачами, сіллю та есенцією, додавання до отримуваної суміші пшеничного борошна, замішування тіста, формування та випікання виробів. Додатково вноситься картопляний крохмаль у кількості 5…20 % від маси пшеничного борошна та добавка білковомінеральна у кількості 1…15 % від маси пшеничного борошна, яка попередньо замочується у молоці у співвідношенні молоко:добавка 3:1, та подальшим витримуванням суміші протягом 10-30 хв.ru_RU
dc.subjectПатент № 146526ru_RU
dc.titleСпосіб виготовлення здобного печиваru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Перелік патентів за 2021 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
146526.pdf151,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.