Автореферати 2009 р. Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочівЩербакова, Тетяна Віталіївна
2009Оцінка ефективності товароруху на підприємствах роздрібної торгівліСтолярчук, Ганна Володимирівна
2009Оцінка ліквідності та платоспроможності підприємств роздрібної торгівліСмірнова, Поліна Василівна
2009Оцінка конкурентостійкості підприємств роздрібної торгівліСімех, Юлія Анатоліївна
2009Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печерицьПивоварова, Ольга Павлівна
2009Технологія реструктурованого напівфабрикату з диніПестіна, Ганна Олександрівна
2009Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберіганняПенкіна, Наталія Михайлівна
2009Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництваОльховська, Вікторія Сергіївна
2009Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваМихайлова, Наталія Вікторівна
2009Оцінка економічного потенціалу підприємств роздрібної торгівліМаковоз, Оксана Сергіївна
2009Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратівКоваленко, Валентина Олексіївна
2009Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізомЄвлаш, Вікторія Владленівна
2009Оцінка ефективності функціонування підприємств роздрібної торгівлі з позицій ключових зацікавлених сторінАванесова, Ніна Едуардівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13