Автореферати 2005 р. Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використаннямОнищенко, В’ячеслав Миколайович
2005Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберіганняНепочатих, Тетяна Анатоліївна
2005Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавкамиКолісниченко, Тетяна Олександрівна
2005Наукове обґрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировиниКіптела, Людмила Василівна
2005Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридівГринченко, Ольга Олексіївна
2005Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних стравВасильєва, Олена Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6