2021 р. Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавокГріненко, Ірина Григорівна
2021Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівліБугріменко, Роман Михайлович
2021Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м’ясної сировиниБатраченко, Олександр Вікторович
2021Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировиниНовікова, Віра Валеріївна
2021Трансформація маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізаціїПроскурніна, Надія Вікторівна
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2021Удосконалення способів зберігання томатних овочівФролова, Тетяна Володимирівна
2021Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтівГіренко, Наталія Ігорівна
2021Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировиниЗолотухіна, Інна Василівна
2021Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнанняКостенко, Станіслав Миколайович
2021Розробка методики визначення вітаміну C для експертизи якості желейних виробівВакшуль, Зінаїда Валеріївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11