Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/624
Title: Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання
Authors: Шубіна, Лідія Юріївна
Доманова, Олена Володимирівна
Дзигар, Віка Сергіївна
Keywords: якість
смажені ковбаси
зберігання
продукція
модифіковані оболонки
fried sausages
storage
production
modified membranes
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шубіна, Л.Ю. Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання / Л.Ю. Шубіна, О.В. Доманова, В.С. Дзигар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.197-204.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Показано динаміку якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання, наведено дані щодо визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості. На підставі отриманих результатів установлено, що динаміка якісних та кількісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання дає можливість подовжити термін зберігання цієї продукції до 8 діб, що майже в 2 рази більше, ніж зазначено в ДСТУ 4433:2005.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/624
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-2-6.pdf297,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.